Werk met ons aan herstel van het landschap. Met vernieuwende campagnes & concepten

Onze ambitie vraagt om een aanpak waarin samenwerking centraal staat.

Zijn er uitdagingen in de keten die aangepakt moeten worden? 

Geen mankracht om te oogsten? Of een gebrek aan afzetmarkt voor bijzondere gewassen? Of speelt er een andere uitdaging? Wij helpen pionierende boeren om uitdagingen in het voedselsysteem aan te pakken. Zo brengen we jouw boerderij onder de aandacht en nemen het probleem weg.

Pionierende boeren
Food-service

Als restaurant of retailer het verschil maken? Kastanje ijs op de kaart?

Sluit je aan als afnemer of verkooppunt van gelimiteerde producten waarmee vraagstukken van boeren uit Nederland aangepakt worden. Ga aan de slag met bijzondere ingrediënten en verras jouw gasten.

Nieuwe producten ontwikkelen we niet alleen. 

Meerjarige gewassen en innovatieve bereidingswijzen spelen bij ons de hoofdrol. Gezamenlijk ontwikkelen we vernieuwende producten zodat we pionierende boeren kunnen ondersteunen. Zet je expertise in zodat we de rijke diversiteit aan planten een plek kunnen geven in de keten.

Voedselveranderaars
Jij & ik

Wat kunnen wij doen om het landschap te herstellen? 

Soms voelt het machteloos. Weet je niet wat te doen. Regeneratie van het land is een krachtig tegengeluid. Het is een concrete manier om in een positieve relatie met het land te komen. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken. Help oogsten of koop onze producten.

klaar om het landschap te herstellen?

Wij werken graag met je samen